handmade

Bij bestellingen van artikelen hanteert Virka.nl de volgende voorwaarden:

Artikelen
De artikelen in de webwinkel worden zo nauwkeurig mogelijk afgebeeld en omschreven. De afmetingen van de handgemaakte producten (in millimeters en centimeters) zijn zo nauwkeurig mogelijk maar omdat het een handgemaakt artikel is, kan het geleverde artikel hiervan afwijken. Kleuren van het artikel op de foto's kunnen afwijken van de werkelijke kleuren van het artikel.
Virka.nl benadrukt dat de artikelen allemaal met de hand gemaakt zijn, dit maakt ze uniek. Het kan dus voorkomen dat een artikel niet perfect is afgewerkt. De artikelen dienen op 30 graden gewassen te worden en daarna plat te drogen. Het is niet geschikt om de artikelen in de droger te doen.
Bestellingen
Het plaatsen van een bestelling kan via de bestelprocedure op de website of via info@virka.nl. Bij het plaatsen van een bestelling op Virka.nl accepteer je automatisch de algemene voorwaarden en geef je aan op de hoogte te zijn van de bestelprocedure zoals deze op de site is vermeld.
Annuleren
Indien je een bestelling wilt wijzigen of annuleren dien je zo spoedig mogelijk contact met me op te nemen via het contactformulier of mail naar info@virka.nl. Reeds verzonden bestellingen kunnen niet meer worden geannuleerd.
Prijzen
Alle genoemde prijzen op de website zijn in euro's, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. 
Betaling
Na het plaatsen van een bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Binnen 24 uur ontvang je een mail met de definitieve kosten inclusief verzendkosten. Zodra je die ontvangen hebt, dan heb je 7 dagen de tijd om het totaalbedrag over te schrijven. Mocht de betaling na 7 dagen uitblijven dan heeft Virka.nl het volledige recht om je bestelling te annuleren en het artikel terug te plaatsen in de shop.
Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Virka.nl streeft ernaar bestellingen, na het ontvangen van de betaling, zo spoedig mogelijk te verzenden. Virka.nl stuurt je bestelling zorgvuldig verpakt op. Vanaf het moment van versturen is Virka.nl afhankelijk van PostNL. Virka.nl is niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van bestellingen bij PostNL. Je kunt je pakket eventueel aangetekend laten verzenden. Dit dien je bij het plaatsen van de bestelling op te geven. De extra kosten worden dan aan je doorberekend. De bestelling zal worden verzonden naar het adres wat door jouw is opgegeven. Extra kosten die ontstaan door een onjuist opgegeven adres zijn voor jouw rekening.
Levertijden
De levertijd is afhankelijk van de voorraad en of het artikel speciaal op maat gemaakt wordt. Artikelen die op voorraad zijn, worden zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden. Voor artikelen die op maat of in overleg naar persoonlijke specificaties worden gemaakt, gelden afwijkende levertijden die bij bevestiging aan de klant worden gemeld. Zodra een bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail ter bevestiging.
Verzendkosten
De artikelen van Virka.nl zullen per pakketpost van PostNL worden verstuurd. De kosten daarvan bedragen € 6,95.
Je kunt je pakket eventueel aangetekend laten verzenden. De kosten hiervoor bedragen € 8,60. Dit dien je bij het plaatsen van de bestelling op te geven. De extra kosten worden dan aan je doorberekend.
De artikelen kunnen na het maken van een afhaalafspraak ook aan de deur afgehaald worden, dan worden er natuurlijk geen verzendkosten in rekening gebracht. Je kunt er dan voor kiezen om het totaalbedrag vooraf via de bank over te maken of ter plekke contant en gepast af te rekenen. Virka.nl geen mogelijkheid om met Pin te betalen.
Garantie
Op de zelfgemaakte artikelen in de webwinkel van Virka.nl zit geen garantie. Virka.nl is niet verplicht tot vergoeding. Alle producten van Virka.nl zijn met zorg en liefde gemaakt. Mocht je ergens ontevreden over zijn, dan kun je altijd contact opnemen via info@virka.nl
Retournering
Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop neem dat geval zo spoedig mogelijk contact met mij op via het contactformulier op de site of stuur een mail naar info@virka.nl. Vermeld daarbij duidelijk je naam, adres, woonplaats, ordernummer en de reden waarom je het artikel wilt retourneren. Je aankoop kan binnen 14 dagen probleemloos retour gezonden worden. Wel moet het artikel ongebruikt en onbeschadigd terug gestuurd worden. Retourzending dient in overleg te gaan. Het wordt je uitgelegd hoe je het beste het artikel aan mij kunt retourneren. Ik zal dan kijken of we tot een gepaste oplossing kunnen komen. Dit kan zijn een reparatie, omruiling of het terug sturen van het product waarbij je  het geld terug gestort krijgt op je rekening. De verzendkosten van het retourneren van artikelen zijn voor jou rekening. Artikelen die voor jou op maat gemaakt of aangepast zijn, kun je niet retourneren of ruilen als je spijt hebt van je aankoop. Dit kan wel als je er een klacht over hebt en je aanspraak wilt maken op de garantie. Neem dan binnen 7 dagen contact op via info@virka.nl. Plaats je een bestelling da ga je akkoord met deze voorwaarden.
Aansprakelijkheid
Virka.nl is niet aansprakelijk als er iets mis gaat bij verkeerd gebruik van de bij haar gekochte artikelen. Virka.nl is niet aansprakelijk voor betalingen die niet correct op haar rekening aankomen. Neem hiervoor contact op met uw bank. Zij kunnen indien nodig nagaan hoe een betaling is verlopen. Virka.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten van de webwinkel in de vorm van verzendkosten, verkeerde aanduidingen en dergelijke. Mocht er iets niet naar wens zijn, kunt u contact opnemen via info@virka.nl
Privacy
Alle gegevens die je aan Virka.nl verstrekt bij het plaatsen van je bestelling gebruikt Virka.nl alleen voor het afhandelen van de geplaatste bestelling.
Copyright/Auteursrechten:
Op alle afbeeldingen en teksten op de site van Virka.nl berusten auteursrechten. Overname in welke vorm dan ook, is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Virka.nl