handmade
<< Terug

Update en WinterfranjeFair

Datum: 4 oktober 2015

Ik ben een tijdje niet veel met m'n blog bezig geweest. Deels omdat ik het druk had met haken van verschillende projecten en deels omdat er natuurlijk vakantie gevierd moest worden in Zweden. Als er projecten gehaakt moeten worden dan heeft het schrijven van een blog niet echt mijn prioriteit. Het was deze zomer ook niet heel erg druk met het haken van opdrachten dus dat gaf me mooi even wat tijd om projectjes voor mezelf te haken waar ik anders nooit aan toe kom. Deze projectjes heb ik mooi af kunnen maken en inmiddels begint het toch wel weer wat drukker te worden en heb ik al diverse sjaals in opdracht gehaakt.

Vorige week heb ik met een vriendin het plan gemaakt om op 22 november a.s. op de WInterfranjeFair in Dokkum te gaan staan. Mijn vriendin heeft een eigen bedrijfje genaamd Helga's Stijl. Zij houdt zich bezig met het restylen van oude meubeltjes en richt zich ook op interieurstyling. Haar eigen huisje heeft zij prachtig ingericht in brocante stijl. Omdat brocante en haken wel goed bij elkaar passen hadden we bedacht om samen op deze fair te gaan staan. Dus wij kunnen de komende tijd ons mooi bezig houden met de voorbereidingen.

Update en WinterfranjeFair